Slank zijn en blijven?

Gezond afslanken en slank blijven zijn twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet.  Daarom streven we er bij Fit & Food naar om je een gezonde levensstijl aan te leren.

Voedingsadvies

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we je leef- en eetpatroon en stellen we realistische doelstellingen op. We stellen een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon op, dat past bij jou, je lichaam, je levensstijl en andere wensen. Naast voedingsrichtlijnen en bewegingstips krijg je ook voorbeeldrecepten, restauranttips, tussendoortjesvergelijkers,… mee naar huis. Wij willen je vooral leren de balans te vinden tussen lekker genieten en gezond eten. Enkel op die manier bekom je een gezond lichaam!

Wij weten dat iedereen een andere achtergrond en andere doelen heeft, daarom werken wij met verschillende afslankprogramma's;
LIGNAVITA-logo.png
Met LignaVita kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem met kwalitatief hoogwaardige producten. Bij Fit&Food streven we naar een goede begeleiding en opvolging en zien we erop toe dat je voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Afvallen met LignaVita is bovendien niet moeilijk of eentonig: De eiwitproducten zijn beschikbaar in vele smaken en variaties. Ideaal voor wie graag snoept, zonder daar de gevolgen van te dragen. Deze natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en look van dagdagelijkse voeding.
Visual verticaal chocopasta.jpg
Visual verticaal repen.jpg
Visual horizontaal.jpg

Getuigenis

Begin 2021 had ik nog eens de moed om op een weegschaal te gaan staan… met als onthutsend resultaat een getal van drie cijfers. Voor een veertiger van 1,72 is dit niet zo heel oké op zijn zachtst gezegd, daar moest iets aan gedaan worden. Na enig opzoekwerk kwam ik bij Lignavita en zo ook bij Chrissy terecht. Van bij eerste het contact bleek dit de juiste keuze te zijn. Chrissy heeft me heel goed op weg geholpen en me steeds op alle mogelijk denkbare vragen een deskundig antwoord gegeven. Door de grote verscheidenheid aan producten die Lignavita aanbiedt en na de eerste paar dagen ook al direct veel andere dingen te mogen eten, heb ik geen problemen ondervonden met het volhouden van de voorgestelde schema’s. Daarnaast heb ik ook wat meer beweging in mijn dagelijks leven gebracht. Dit resulteerde na 1 maand in een gewichtsverlies van ongeveer 10kg en zowat 17kg na 2 maand. We zijn nu bijna 4 maand verder en kan ik zeggen dit ik mijn doel bereikt heb en terug een 7 zie staan op de weegschaal (als eerste cijfer 😊).  Nu is het zaak om bij de les te blijven en ook hierbij krijg ik heel goede hulp van Chrissy.
Kortom, ik ben superblij met hetgeen ik heb kunnen bereiken met Lignavita en de support van Chrissy! 
So big thanks!

- Jürgen