top of page
Group 97.png

FOODCOACHING

Gezond afslanken en slank blijven zijn twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet.  Daarom streven we er bij Fit & Food naar om je een gezonde levensstijl aan te leren.

DSC09795.jpg

Foodcoaching met PS.

Sinds 2012 begeleid ik dagelijks mensen naar een fitter, slanker & gezonder lichaam. Samen zoeken we naar een aanpak die perfect bij jouw leven past en hanteren we de effectieve principes van PS. food&lifestyle om snel en grondig resultaat te boeken.

Naast voedingsrichtlijnen en bewegingstips krijg je ook voorbeeldrecepten, restauranttips, tussendoortjesvergelijkers,… mee naar huis.

Wij willen je vooral leren de balans te vinden tussen lekker genieten en gezond eten. Enkel op die manier bekom je een gezond lichaam!

PS. food&lifestyle

PS. food&lifestyle is ontstaan vanuit 'je goed voelen', 'volop energie hebben' en 'blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet'.

Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is!

Wij bij Fit & Food geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Wij focussen ons op resultaten voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier!

DSC01316.jpg

Waarom Fit & Food?

bottom of page