Slank zijn en blijven?

Gezond afslanken en slank blijven zijn twee doelen op zich. Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet.  Daarom streven we er bij Fit & Food naar om je een gezonde levensstijl aan te leren.

Voedingsadvies

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we je leef- en eetpatroon en stellen we realistische doelstellingen op. We stellen een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon op, dat past bij jou, je lichaam, je levensstijl en andere wensen. Naast voedingsrichtlijnen en bewegingstips krijg je ook voorbeeldrecepten, restauranttips, tussendoortjesvergelijkers,… mee naar huis. Wij willen je vooral leren de balans te vinden tussen lekker genieten en gezond eten. Enkel op die manier bekom je een gezond lichaam!
Wij weten dat iedereen een andere achtergrond en andere doelen heeft, daarom werken wij met verschillende afslankprogramma's;
Afslank- & terug in balansprogramma op basis van hoogwaardige eiwitshakes & voedingssuplementen. RainPharma staat voor duurzaam diëten. Geen crashdieet of lastige sapkuur, maar verantwoord afslanken met blijvend resultaat. Rainpharma ontwikkelde een volledig dieetplan dat je fitter en gezonder maakt zonder gedoe. Fit & Food helpt je graag op weg naar een gezonder leven.
Phytocure staat garant voor natuurlijke kwalitatieve supplementen. Deze Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen esthetische en fysieke ongemakken en helpen jou je gewicht adequaat te beheersen. De natuurlijke producten voeden je organisme door te voorzien in micronutriënten en actieve bestanddelen, waaraan je vaak een tekort hebt. De doelstelling is dat jij je goed voelt in je vel!

In alle productieprocessen respecteren Phytocure en haar producenten de HACCP-normen. Deze strikte reglementering verzekert de veiligheid en doeltreffendheid van de producten.

Met LignaVita kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem met kwalitatief hoogwaardige producten. Bij Fit & Food streven we naar een goede begeleiding en opvolging en zien we erop toe dat je voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Afvallen met LignaVita is bovendien niet moeilijk of eentonig: De eiwitproducten zijn beschikbaar in vele smaken en variaties. Ideaal voor wie graag snoept, zonder daar de gevolgen van te dragen. Deze natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en look van dagdagelijkse voeding.
Group 69.png