Liposuctie zonder snijden

My-Lipo is een revolutionair systeem voor figuurcorrectie om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen. Het licht (collageenled en infrarood) dat uitgestraald wordt door de Lipo-Light Pro+ pads zorgt ervoor dat de membranen van de vetcel tijdelijk de doorlaatbaarheid van de vetcel veranderen. Hierdoor krimpen de vetcellen en verminderd de cellulitis snel. De huid voelt en ziet er strakker uit.

Wat gebeurt er met het vet?

Nadat ze zijn losgemaakt, worden de triglyceriden (= vetzuren) afgebroken in vrije vetzuren en glycerol en komen ze in het bloed terecht. Zodra ze in het bloed terechtkomen, kunnen er twee verschillende dingen gebeuren:

1. Een aantal van de vrije vetzuren zijn sneller beschikbaar als brandstof voor het lichaam tijdens het sporten.

2. Het gedeelte dat niet verbruikt wordt als energie, gaat naar de lever waar het wordt geoxideerd of bewerkt voor opslag.

Zones behandelen

De My-Lipo apparatuur is uitgerust met 16 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten. Er kunnen twee zones tegelijkertijd behandeld worden! De behandelbare zones zijn: Nek, borst, armen, buik, taille, lovehandles, heupen en dijen.

Group 13_2x.png
Group 69.png