Figuurcorrectie

Gezond én gericht afslanken met E-Fit en My-Lipo

E-Fit

E-Fit stuurt impulsen naar de spieren, vetcellen, bindweefsel & huid en vervangt zo in 20 minuten 4 type behandelingen:
 

90 min fitness

30 min lymfedrainage

anti-cellulitis behandeling

vetverbranding
 

Je krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast. Zo krijg je binnen 4 à 6 weken een intensieve spierversteviging, hogere calorieverbranding, lager vetpercentage, sneller metabolisme (byebye jojo-effect!), strakkere dijen, minder cellulite, een strakkere huid, vederlichte benen en meer energie!

My-Lipo

My-Lipo is een revolutionair systeem voor figuurcorrectie om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen. Het licht (collageenled en infrarood) dat uitgestraald wordt door de Lipo-Light Pro+ pads zorgt ervoor dat de membranen van de vetcel tijdelijk de doorlaatbaarheid van de vetcel veranderen. Door deze korte verandering kan het vet in de cel worden losgemaakt en vrijgegeven in de interstitiële ruimte waar het kan worden verwerkt door het lymfestelsel. Hierdoor krimpen de vetcellen en verminderd de cellulitis snel.  De huid voelt en ziet er strakker uit.

Getuigenis

"Op vier maanden tijd ben ik 30 kg afgevallen met het LignaVita dieet en de E-Fit. Ondanks het zware werk in een beenhouwerij had ik genoeg energie. Mijn favoriete snack zijn de ronde koekjes met chocolade.
Dankzij de goede voedingsbegeleiding eet ik nu ook fruit, wat ik voordien niet lustte. Eén jaar later is mijn gewicht nog steeds stabiel."

- Sylvia

Group 13_2x.png
Group 69.png